Toto și Pufi au fost cei mai buni prieteni și au schimbat în bine calitatea vieții oamenilor din jurul lor între anii 2001 și 2013, respectiv 2014. Neoficial, ei făceau Activități Asistate de Animale (AAA) și Terapie Asistată de Animale (TAA), așa cum toți câinii ar putea face dacă ar fi iubiți și îngrijiți din prima zi de viață.

Toto era un cocker auriu regal, așa cum îl denumea familia, cu o inimă cât lumea întreagă și cu rafinamentul și personalitatea unui lord englez și tânăr. A transformat în bine tot ce a întâlnit și și-ar fi petrecut viața întreagă cu lăbuța pe mâna oricui îl mângâia pe piept. Pufi era marele alb-negru, cu străbuni din rasa husky și alți câini mari. Pufi, unul dintre cei mai mari înțelepți ai zilelor noastre, a asigurat timp de 13 ani siguranța absolută a oamenilor, copiilor și câinilor din zona sa, dragoste, terapie și câte o lecție de viață sau un zâmbet larg în fiecare zi.

În memoria lor și pentru o lume mai dreaptă și mai bună, Asociația Toto & Pufi salvează animale, pregătindu-le pentru adopție și terapie, pe termen lung. În paralel, desfășurăm activități de advocacy, campanii și proiecte pentru conștientizare, educare, îmbunătățirea legislației și a condițiilor de viață ale animalelor din România.

Susținem inițiative care sunt în acord cu viziunea noastră că fiecare suflet c ajutăm fără excepție orice animal în nevoie atunci când avem posibilitatea. Considerăm că în fiecare animal se află un exemplu de caracter, de iubire și un terapeut pentru noi, oamenii.

Viziune

Fiecare animal este ajutat la nevoie, tratat cu respect și îngrijit, pentru că el este un cel mai bun prieten, un exemplu de caracter și inspirație, dar și un terapeut pentru noi, oamenii.

Misiune

Integrăm animalele în societate, drept resurse de terapie, serviciu și inspirație.

Publicitate